Als je glaskunst van mij koopt, heb je echt iets unieks! Ik maak geen kunst van andere kunstenaars na. Als ik iets in oplage maak, is het toch altijd uniek om dat ik het stuk voor stuk met de hand maak en daardoor elk werk anders is.

Ik maak óók geen eigen kunstwerk na!
Ik reserveer graag werk voor je om vrijblijvend te bekijken in mijn atelier of ik breng je in contact met de locatie c.q. de wederverkoper waar het kunstwerk of glaskunstproduct op dat moment staat.

Je mag je glaskunst, portable art of glaskunstproduct ruilen of terugbrengen, mits het werk of product onbeschadigd is. Dat kan binnen 14 dagen per post (wel goed inpakken!), of binnen 1 maand in het atelier.

Dit geldt niet voor op maat gemaakt / gepersonaliseerd werk. Dat is niet te ruilen.

Check bij een webshop aanschaf altijd even of ik het werk kan leveren / je het kan bekijken / of dat ik bijvoorbeeld op vakantie ben. In principe probeer ik je aanschaf altijd binnen 2 werkdagen te versturen (als je dit wil en het kan).

Je kunt de door jou uitgekozen glaskunst of het glaskunstproduct op afspraak ook komen ophalen in mijn atelier. Ook als je graag in de avond of het weekend komt. Dit geldt voor workshop-werk, glaskunstopdrachten en een aanschaf via mijn website

Werk dat je ophaalt valt bij het verlaten van mijn atelier via de atelierdeur onder jouw eigen verantwoording. Ik ben op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die ontstaat vanaf het moment dat jij het object aanneemt en meeneemt via de deur van mijn atelier.

Als je wil dat ik werk kom brengen dan kan dit is mogelijk Tegen een vergoeding van € 0,25 per gereden kilometer en tot een afstand van maximaal 100 km. Deze vergoeding betaal je vooraf.

Woon of werk je verder dan 100 km van mijn atelier in Voerendaal (6367 AM) dan adviseer ik je om een koeriersdienst in te schakelen of een gezellig dagje Limburg te doen, waarbij je een bezoek aan mijn atelier brengt. Ik ontvang je er graag. We kunnen natuurlijk ook ergens tussenin afspreken en elkaar daar ontmoeten.

Glaskunst die niet te groot en waarbij de constructie dit toelaat kan ik verzenden. De verzendkosten zijn voor de koper:
Kleine glaskunstproducten (broches, manchetknopen, hangers oid) probeer ik via een brievenbuspakje te verzenden. Dit kun je bij je bestelling in de webshop aangeven of we spreken dit per mail of mondeling per telefoon samen af. Ik verpak alles natuurlijk zo goed en veilig mogelijk.
Risico van verzending is altijd voor de klant/koper.

Op mijn werk berust copyrights. Je mag niets namaken.

Aankopen in het atelier betaal je contant.
Aankopen tijdens een beurs of kunstmarkt betaal je contant. Tijdens een expositie doe je een aanbetaling of je betaalt contant het volledige bedrag.
Bij wederverkopers, zoals galeries of conceptstores betaal je de wederverkoper.

Grote glaskunst die je neerzet dus niet draagt is technisch goed gemaakt. Mocht binnen één jaar het glas alsnog constructiefouten vertonen door onvoorziene spanning in het glas dan kun je dit bij mij melden en kijk ik hoe ik dit kan oplossen.

Zelf veroorzaakte schade na aanschaf door onjuist gebruik van het object is niet op mij  te verhalen.

Op mijn portable art rust 1 maand garantie. Mocht er iets stuk gaan kun je mij natuurlijk wel altijd om advies vragen.